Jsme nadšeni, že můžeme oznámit dokončení našeho již představeného projektu – komplexního vybavení kolárny pro 46 jízdních kol. 🚲 Náš parkovací systém METASPACE poskytuje efektivní využití prostoru a flexibilitu pro různé typy kol. Kolárna je také vybavena nástěnným servisním setem METATOOLER s profesionálním nářadím od UNIOR.

Podívejte se na krátké video ukazující hotový projekt a jeho funkce v akci. 🎥



Vyvýšené stojany na kola z modelové řady METASPACE jsou ideální alternativou pro efektivní parkování jízdních kol v bytových domech. Díky zvýšenému uložení předního kola se snižuje potřeba parkovacího místa, což umožňuje zvýšit kapacitu koláren i v omezených prostorech.

Klíčové vlastnosti:
✅ Dvoubarevné provedení: Nosné rámy a parkovací oblouky pro dětská kola jsou v barvě RAL 5010 (modrá), zatímco parkovací oblouky pro ostatní jízdní kola a nosné rámy jsou v barvě RAL 7016 (antracitová). Na přání zákazníka lze barevné odstíny upravit.
Optimální rozteče: Parkovací místa jsou nastavena na rozteč 375 mm. Oblouky pro běžná kola jsou určeny pro maximální šířku pneumatik 60 mm, zatímco oblouky pro dětská kola na šířku 50 mm.
Flexibilní provedení: K dispozici jsou jednostranné nebo oboustranné varianty, které umožňují snadné a flexibilní plánování parkovacích ploch i v menších prostorech koláren.
Prevence kolizí: Kombinace nízkého a vysokého stání zabraňuje kolizím řídítek.

Minimální požadavky na hloubku místnosti:
METASPACE 300 – Jednostranný: 2 550 mm
METASPACE 310 – Oboustranný: 4 300 mm

Tyto inovativní stojany na kola představují praktické a prostorově úsporné řešení pro kolárny v bytových domech, přičemž zachovávají snadný přístup a maximální využití dostupného prostoru. Nespornou výhodou je možnost využití prostoru pod parkovacími místy stojanu na kola. Uložte si na letní sezónu boby, sáňky, lyže a další vybavení.