Základním modelem nové řady je METASEAT BASIC 204, stojan určený pro parkování až 5 jízdních kol. Konstrukce stojanu se skládá ze dvou designových sloupků a robustní příčné ocelové trubky s žárově zinkovanou povrchovou úpravou, která zajišťuje dlouhou životnost i v náročných venkovních podmínkách.

Nové možnosti bezpečného parkování

Pro zvýšení bezpečnosti jsme integrovali pohyblivé uzamykací prvky, které lze snadno nasunout na příčnou ocelovou trubku. Tyto uzamykací prvky umožňují jednoduché uzamčení jízdního kola za rám pomocí běžného cyklo-zámku, což poskytuje dodatečnou ochranu proti krádeži.

Praktické řešení s elektrickými zásuvkami

V reakci na rostoucí popularitu elektrokol a potřebu nabíjení jejich baterií jsme připravili modely stojanů METASEAT s integrovanými venkovními elektrickými zásuvkami 230 V. Tyto zásuvky mohou být zabudovány do jednoho nebo obou nosných sloupků konstrukce a poskytují uživatelům maximální komfort a praktické využití při parkování.

Výhody parkování s METASEAT

Naše stojany na kola METASEAT přinášejí několik klíčových výhod:

  • Úspora místa: Univerzální parkování za sedlo šetří místo a zajišťuje optimální využití prostoru.
  • Snadná manipulace: Doporučené rozestupy 500 mm umožňují pohodlný přístup ke každému kolu.
  • Bezpečnost: Pohyblivé uzamykací prvky nabízejí zvýšenou ochranu proti krádeži.
  • Moderní design: Kombinace lakovaného hliníku v RAL 7016, nerezové a žárově zinkované oceli zajišťuje odolnost a estetiku.
  • Nabíjení: Integrované elektrické zásuvky pro nabíjení baterií elektrokol a dalších zařízení.

Parkujte stylově s METASEAT

S naší novou řadou stojanů METASEAT budete mít k dispozici nejen moderní, stylové a univerzální řešení pro parkování jízdních kol, ale také zvýšenou bezpečnost proti krádeži a praktické možnosti nabíjení.

 

Již brzy k zakoupení na našem e-shopu…